Vaillant aroTHERM Split

Een keuze voor de toekomst

Lees Meer
Stacks Image 31

Ideaal voor nieuwbouw u woning

Stacks Image 25

Meer en beter rendement

Stacks Image 19

Modulerende compressor zorg voor minder verbruik

Stacks Image 14

Geschikt voor verwarming en warm water

Vaillant aroTHERM Plus

Add Background Images Here
Stacks Image 232
Stacks Image 222
Stacks Image 225
Stacks Image 229
Wie zijn woning op een milieuvriendelijke manier wil verwarmen, kan dat nu met de aroTHERM plus. Deze nieuwe lucht/water-warmtepomp levert topprestaties, is energiezuinig en een toonbeeld van duurzaamheid.

In combinatie met de hydraulische binnenunit uniTOWER plus voorziet de aroTHERM plus u op een hoogst comfortabele manier van warm water – prima geschikt voor lange douches.
Toekomstgericht dankzij de nieuwste technologie met natuurlijk koudemiddel

Vraag een offerte aan
Stacks Image 142
Efficiëntie 
Met een COP van maximaal 5,4 (A7/W35) en energieklasse A+++ daalt het energieverbruik van de buitenunit met meer dan 10%*. Met de hulp van slimme stroomnetten (smart grid-ready) geniet u ook variabele elektriciteitstarieven en bespaart u verder op de kosten. De aroTHERM plus komt bovendien in aanmerking voor subsidies.
Gewapend voor de toekomst 
De aroTHERM plus combineert koeling, verwarming en warm water in één oplossing. Hij beschikt ook over de nieuwste warmtepomptechnologie. Het natuurlijke koudemiddel zorgt voor een bovengemiddeld rendement en heeft ook nog eens een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen, waardoor de aroTHERM plus het klimaat spaart. Het systeem kan onder meer worden aangesloten op verwarming op fotovoltaïsche of zonne-energie, zodat uw CO₂-afdruk klein blijft.
Compact en fluisterstil 
Om topprestaties te leveren, is niet veel plaats nodig: de uniTOWER plus binnenunit is niet groter dan een frigo. Ook de aroTHERM plus buitenunit is indrukwekkend compact.

U zult de aroTHERM plus ook nauwelijks horen. In de stille modus produceert hij op 3 meter afstand slechts 28 dB(A), wat vergeljikbaar is met het tikken van een horloge. Op die manier is er voor het systeem altijd wel een plaatsje, zelfs in dichtbebouwde wijken met rijhuizen – zonder dat u of uw buren er hinder van ondervinden.
Comfort 
Heeft u andere behoeften? Met de sensoCOMFORT systeemthermostaat heeft u uw verwarming altijd onder controle in de ware zin van het woord. Dankzij de optionele, gratis sensoAPP kunt u het systeem ook bedienen als u niet thuis bent. U kunt bijvoorbeeld de temperatuur verlagen terwijl u op het werk bent, of op de laatste dag van uw vakantie het huis al opwarmen.
Folder 
Vaillant: Warmtepomp aroTHERM Plus Folder